Як підібрати оправу?

Найголовніше — правильно підібрати розмір. Звертай увагу на ширину лінзи, містка на переніссі та загальну довжину завушника. Якщо у тебе вже є окуляри, що ідеально підходять — подивись на внутрішню сторону дужки, там розташована вся потрібна інформація. Від матеріалу, з якого виготовлена ​​оправа, залежить термін служби, вид і вага окулярів.


У нашому каталозі представлені вироби з металу та пластику, а також їх комбінації. Варто враховувати, що металеві оправи більш довговічні й міцні, пластмасові — з великим вибором різних форм і кольору. Також під час вибору оправ необхідно не забувати про їхню форму.


У Primavera є Wayfarer (у формі традиційної трапеції), круглі й квадратні оправи, а також популярні форми


Оправи «трапеція»

Надають обличчю шарму та витонченості. Також варто додати, що дана модель оправ додає виразності лініям обличчя й акцентує увагу на лінії вилиць та брів! Візуально балансує висоту та ширину обличчя, якщо твоя форма є подовженою.




Кругла оправа

Підходить овальній, прямокутній, квадратній, трикутній та витягнутій формам обличчя. Така оправа додає витонченості, пом’якшує гострі риси, але не забувай, що важливо підібрати ширину відповідно до розміру обличчя.



Оправа «Cat eye»

Підходить майже усім формам обличчя, це залежить від її дизайну. Такі оправи нагадують очі кішечки через підтягнуті догори краї. Якщо хочеш створити грайливий, загадковий образ, то цей варіант саме для тебе.



Квадратна оправа підходить овальній, круглій та витягнутій формам обличчя. Вона підкреслює м’які риси, візуально збалансовує довжину витягнутої форми обличчя та подовжує круглу.



Оправи «Butterfly» підходять овальній, круглій, прямокутній та квадратній формам обличчя. Така оправа додає акцент лінії підборіддя та підкреслює вилиці.
Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!